Noul iPad Mini A Fost Lansat

Ieri, in data de 23 Octombrie 2012 a fost lansat noul iPad Mini produs de cei de la Apple.

Noul iPad Mini este mai mic decat un iPad si mai mare decat un SmartPhone. Pretul unei astfel de iPad Mini incepe de la 329 de dolari si este un pret mai mic decat cel al uni iPad 2 sau un New iPad sau iPad 3 daca e s-o luam altfel. Cei de la Apple spun deja ca noul iPad Mini are o configuratie mult mai buna decat iPad 2, ceea ce inseamna totusi ceva, pretul fiind de doar, repet, 329 dolari.

Ecranul noului iPad Mini este putin peste 7 inch, un procesor dual-core si o camera HD de 5 MPiSight. Acesta noua jucarie ajunge in Romania pe 2 Noiembrie 2012, deci, pregatiti-va banutii de pe acum in caz ca doriti si voi noul gadget de la Apple.

Cei de la Apple au facut o comanda de 10 milioane de bucati pentru noul iPad Mini, avand deja planuri ca se va vinde ca painea calda, la fel ca toate produsele Apple de altfel.

Nici bine nu s-a lansat acest nou produs numit iPad Mini, ca actiunile celor de la Apple au si scazut, unii investitori s-au gandit ca acest nou produs nu va face furori si uite asa actiunile au scazut cu aproape 3%, ceea ce inseamna destul de mult pentru un brand puternic precum Apple.