Despre Cluj

Cluj, amplasat în mijlocul Transilvaniei şi înconjurat de Munţii Apuseni şi Câmpia Transilvaniei, este locul ideal de petrecut vacanţa.

Pădurile ce înprejmuiesc oraşul ca un gard ce păzeşte castelul de inamici înprospătează aerul din oraşul de legendă. În aceste păduri fauna este diversificată şi există multe plante rare, cum ar fi căpşunica, şerpariţa şi multe altele.

Când mergeţi în vacanţă în Cluj nu trebuie să uitaţi să vizitaţi Catedrala Ortodoxă, cu un stil impunător cu tentă bizantină, fiind concepută după modelul catedralei Sfânta Sofia. Iar dacă ţi-a plăcut istoria, sigur trebuie să mergi să vezi şi Cetăţuia din Cluj, şi clar trebuie să vezi şi cea ce a fost cel mai de temut loc pentru multă vreme, Turnul sud-estic al vechiului sistem de apărare al Clujului, acum aflat în centrul oraşului.

Cazare Cluj găseşti foarte rapid, la preţuri pentru toate buzunarele şi servicii de la extrem de bune, la excelente. Foarte multe hoteluri Cluj au preţuri perfecte pentru o vacanţă cu familia.

Şi, să nu uităm de SeptemberFest, festivalul berii ce are loc an de an în Cluj. Un festival de la care tu şi prietenii tău nu trebuie să lipsiţi!

Clujul, un adevărat oraş transilvănean, un oraş ce merită vizitat.