Obsesia pariurilor sportive

Marea obsesie a pariurilor online, apar in momentul in care te integrezi intr-un grup si la un moment dat vin tot felul de barbate, copii, adolescent, fete, etc care fac un lucru, iar tu automat este obligat intr-un fel sa faci si tu ce se pretrece in acel moment. Daca unul fumeaza, automat daca tu nu o sa fumezi acum, dupa un timp o sa te apuci si tu, daca unul se drogheaza, automat toti vor fi curiosi sa incerce astea, cam asta este intr-un grup, ce face omul face si maimuta.

Marea problema vine in momentul in care tot mai multi dintre ei ajuns asa fie dependenti de unele chestii, si noi nu prea avem ce sa le facem, in afara faptului sa le explicam ca nu este bine si sa nu mai faca chestiile astea ca nu ii ajuta deloc, dar te poti intelege cu ei, nu prea, doar daca le acorzi o atentie deosebita, si le explici cam toate chestiile astea.

Cand vine vorba de mediul online, aici pot aparea atat dependenta de filme, cat si dependenta de jocuri, insa sunt unele persoane care sunt obsedate de pariuri online. Nu inteleg acesti oameni care sunt dependenti de pariuri, pentru ca devine efectiv ca un drog si nu te mai poti opri, cam asta este chestia , si orice ai face nu prea reusesti sa te abti, numai in situatia in care ai o vointa de fier si reusesti sa faci toate lucrurile astea sa fie ideale pentru absolut orice fel de chestie.

Nici nu mai stiu ce sa va zic ca sa fie totul ok, din moment ce exista situatia in care poti cu ajutorul vointei sa te opresti sa faci un lucru. Cum un hot poate sa nu mai fure, altul sa se lase de tigari, parerea mea este ca si cel cu pariuri sportive se paote pasa.