Ben 10 a fost eroul copilariei mele

Ce poate fi mai bine pentru un baiat de doar 10 ani decat sa se transforme intr-un super-erou si sa lupte impotriva raului? Raspunsul este unul cat se poate de simplu: sa se poata transforma in mai multi super-eroi, ca in seria de jocuri cu Ben 10, in care personajul principal are aceasta putere multumita Omnitrix.

Totul incepe in timpul unei excursii pe care Ben o face alaturi de bunicul sau Max si verisoara pe nume Gwen. Ocazie cu care Ben descopera un aparat ciudat, Omnitrix, dupa cum spuneam si mai sus, care se pune la incheietura mainii si iti ofera, totodata, posibilitatea de a te transforma in creaturi bizare, cum ar fi Ghostfreak, Razorjaws, Wildmutt, Fourarms, XLR8, Heatblast, Upgrade, Grey Matter, Stinkfly sau Diamondhead.

Cum bine puteti intui, fiecare extraterestru are propriul set de abilitati speciale pe care Ben le poate utiliza la un moment dat. Cu aceste puteri, el poate juca cu succes rolul unui super-erou, luptand aprig impotriva raului si salvand lumea de-a lungul multor episoade, atat de gustate de copiii din Romania si nu numai.

Misiunile pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit Ben 10, insa, sunt mai complicate decat ne-am fi imaginat, cu atat mai mult cu cat in scena apare si Vilgax, cel care isi doreste cu orice pret Omnitrixul, pentru a obtine puterile de care beneficiaza eroul principal.

Si acum, dupa ce v-am povestit cum stau lucrurile cu Ben Tennyson, cred ca a sosit momentul sa testati cateva jocuri cu Ben 10, gata incarcate si instalate pe site-urile de specialitate. Realizate in flash si la indemana oricui, acestea sunt extrem de distractive, in conditiile in care personajul principal poate fi directionat prin intermediul tastelor sageti. Tu le-ai incercat? Daca raspunsul este unul negativ, te invitam sa iei parte la aceasta experienta facand click pe unul dintre linkurile postate in articol.