Citesc Și Recomand: IulianPlus.Ro

Pornesc într-un final seria Citesc și Recomand, o serie pe care vroiam să o inițiez de foarte multă vreme, însă datorită timpului liber puțin pe care-l am, am tot amânat acest lucru, până acum!

După cum bine vedeți, în stânga blogului, a apărut un link către un blog. Cam despre asta este seria Citesc și Recomand, despre blog-urile pe care le citesc eu și pe care vi le recomand și vouă, puținii cititori care frecventează acest blog.

Așadar, primul blog pe care vreau să vi-l recomand este IulianPlus.Ro! Un blog pe care-l citesc de ceva vreme și am învățat o mulțime de lucruri utile, deși majoritatea articolelor scrise de Iulian nu sunt prezentate cum sunt pe majoritatea blog-urilor, ci sunt experiențele lui personale, ceea ce pe mine unul m-a atras foarte tare.

Îmi place că se discută foarte mult despre subiecte din mediul online și că îmi pot extrage o grămadă de idei bune pe care le pot și eu experimenta în viitor, când timpul nu va mai fi un asemenea dușman pentru mine.

Am văzut că Iulian și-a schimbat și design-ul blog-ului recent, pe data de 4 Iunie 2014 are postat un articol despre noul lui început în blogosferă, un articol în care promite că va scrie mult mai des și mult mai bine. Personal, îmi place foarte mult design-ul de pe blog-ul lui, doar că, i-ar lipsii niște lucruri din meniul de sus (eu vorbesc, care am doar pagina de Acasă și pagina de Contact), ar fi mult mai plinuț și ar arăta mult mai bine dacă ar mai crea niște pagini noi.

Acestea fiind spuse, dragilor, vă invit și pe voi pe Blogul lui Iulian pentru a culege diferite informații utile din lumea 2.0, din domeniul SEO și multe alte lucruri interesante pe care nu puțini le împărtășesc și le păstrează doar pentru ei!