Strategia Easy Steps La Pariuri Sportive

Daca iti place sa joci la pariuri sportive si vrei sa si castigi ceva bani din aceasta pasiune, este timpul sa apelezi la o strategie. Cel mai bine este sa iti creezi propria strategie in functie de modul in care joci si de buget. Daca insa nu stii cum sau pur si simplu nu poti sa iti creezi propria strategie, exista numeroase strategii standard la care poti apela si care iti pot imbogati buzunarul cu cativa lei.

Strategia Easy Steps este una dintre cea mai folosita strategie de pariorii din intreaga lume si desi poate sa aduca castiguri uriase, este si foarte riscanta, deoarece o singura greseala te poate face sa pierzi toti banii pe care i-ai acumulat pe parcursul strategiei.

Ce presupune aceasta strategie?


Regula este extrem de simpla. Pariezi pe un singur meci pe zi si pe meciuri pe care estei 100% sigur. Initial trebuie sa stabilesti o banca pe care iti permiti sa o pierzi si din aceasta pariezi 20 % pe un meci. Dupa ce ai castigat, toata suma castigata o repariezi pe alt meci si tot asa. Desi initial castigurile sunt mici, cu timpul acestea se pot mari si pot aduce un buget serios. In plus, daca pierzi, pierzi doar acei 20 % pe care i-ai pariat initial si poti incepe din nou.

Cand sa te opresti cu aceasta strategie?

Este bine sa te opresti dintr-o serie cand ai ajuns sa ai de 5 ori banca initiala. Dupa ce ai atins aceasta suma, poti incepe din nou si te poti bucura de placerea pariurilor.

Ce beneficii aduce strategia Easy Steps?

- Este o strategie in care nu risti foarte mult. Practic, te poti bucura de pariuri zilnice, fara sa risti extrem de multi bani si fara sa ajungi sa aduci alti bani de acasa;
- Poti sa castigi sume foarte mari. Daca pariezi cu atentie, sumele castigate pot sa fie substantiale;

Evident, exista si riscuri. Daca ai gresit, trebuie sa o iei de la capat iar daca ai ajuns la o suma foarte mare.

Per total insa, aceasta strategie este deosebit de placuta si de apreciata de majoritatea pariorilor din intreaga lume.