Copiatoare! De Ce? Cum? De Unde?

Copiatoarele sunt dispozitive deosebit de utilizate, care multiplica documentele, fie ca sunt foarte importante, fie ca sunt doar documente necesare pentru o singura activitate, precum mesajele sau pliantele.

De ce sa achizitionezi un copiator?

Este simplu. Achizitionezi un copiator in momentul in care numarul copiilor pe care le faci este mult prea mare iar pretul copiilor de la coltul blocului este mult prea mare pentru a putea fi sustinut.

Achizitia unui astfel de dispozitiv iti poate oferi si o mobilitate foarte mare si iti poate usura extrem de mult munca, mai ales daca ai o activitate care implica foarte multe hartii si munca de birou.

Cum sa achizitonezi un copiator?

Aici apare adevarata problema, deoarece sunt extrem de multe variante de copiatoare, care mai de care mai interesante si cu mai multe optiuni. Poti opta pentru copiatoare alb negru, poti opta pentru copiatoare color sau poti opta pentru multifunctionale, care sa faca si copii, sa si printeze si eventual sa joace si rolul unui scanner.

Decizia este foarte importanta si trebuie sa tii cont de mai multe criterii in momentul in care achizitionezi un copiator.In primul rand, este importanta firma producatoare. Trebuie sa fie o firma cunoscuta, deoarece acestea ofera cea mai mare siguranta. Poti opta, spre exemplu, pentru copiatoare minolta.

In al doilea rand, trebuie sa tii cont de pret. Pretul dispozitivului propriu zis este important, insa pretul de consumabile copiatoare este si mai important. Asigura-te ca vei scoate cat mai putini bani pentru copii si printare.

De unde achizitionezi un copiator?

Ai foarte multe optiuni. Poti alege un magazin fizic, unde ai beneficiul ca poti vedea si chiar testa produsul, insa ai variante mai putine in ceea ce priveste oferta si pretul, sau poti opta pentru un magazin online, care iti aduce copiatorul direct la tine acasa si iti ofera posibilitatea sa gasesti exact varianta care te intereseaza pe tine.