Cum Aleg Cea Mai Bună Țigară Electronică?

In sfarsit te-ai hotarat sa renunti la fumatul clasic si sa optezi pentru o varianta mult mai sanatoasa, precum tigara electronica? Felicitari, ai ales o varianta perfecta, mult mai sanatoasa, fara miros si fara niciun fel de neplacere cauzata celor din jur. Cu toate astea, este greu sa alegi cea mai buna tigara electronica, in conditiile in care sunt foarte multe astfel de tigari pe piata, care mai de care mai interesate. Toate aduc beneficii fata de tigarile normale, insa unele aduc mai multe si altele mai putine, motiv pentru care este indicat sa le cauti pe cele care aduc cele mai multe beneficii, din toate punctele de vedere.

In primul rand, atunci cand alegi o tigara electronica, trebuie sa optezi pentru una care ti se potriveste perfect. Exista diverse tigari, dedicate celor care fumeaza putin si fumeaza tigari light, celor care fumeaza un pachet pe zi, tigari slabe sau celor care fumeaza mult si fumeaza tigari tari. Daca fumezi mult spre exemplu, ai nevoie de o tigara care sa dispuna de o baterie puternica, ce trebuie sa tina cel putin cateva ore.

In al doilea rand, este importanta firma care produce tigara. Sunt din ce in ce mai multe firme producatoare de tigari electronice, insa doar cateva au o garantie a calitatii, motiv pentru care, chiar daca cele care au aceasta garantie sunt ceva mai scumpe, este bine sa optezi pentru ele. Pana la urma, tigara electronica pe care ti-o cumperi are legatura directa cu sanatatea ta si cu siguranta iti doresti una cat mai sigura.

Este extrem de important sa tii cont si de parerile celor care consuma astfel de tigari. Gasesti pe internet mii de pareri despre diverse tipuri de tigari electronice si iti poti directiona atentia doar asupra celor care au cele mai bune pareri si un feedback excelent. Pana la urma, o tigara electronica nu este foarte scumpa si cu timpul poti economisi destul de multi bani, mai ales daca in mod normal fumezi foarte mult. Din acest motiv, este bine sa nu te zgarcesti si sa gasesti acea tigara care este cea mai buna, nu acea tigara care este cea mai ieftina.