Cum Găsești Cea Mai Potrivită Tabletă Pentru Tine?

Esti incantat de ceea ce poate sa faca o tableta pentru tine si esti in cautarea unei tablete noi, care sa iti ofere momente excelente de fiecare data cand o folosesti? Atunci e timpul sa cauti printre sutele de oferte tablete si sa o gasesti exact pe cea care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie.

Cautarea unei tablete potrivite pentru tine nu este chiar simpla, insa daca urmezi cativa pasi extrem de importanti, poti sa gasesti exact ceea ce te intereseaza si sa te bucuri de tableta pe termen lung.


Dotarile sunt foarte importante

In primul rand, trebuie sa tii cont de dotari. O tableta buna trebuie sa aiba cel putin 1 Gb Ram, o placa video generoasa si evident, o memorie cat mai mare, atat Ram cat si Flash. Asigura-te ca procesorul este unul mare si puternic si ca producatorii pieselor si producatorul tabletei este cunoscut. Nu te uita inca la pret! Alege toate tabletele care sunt pe placul tau si fa-ti o lista cu ele. Cu siguranta vei gasii sute de oferte tablete, care mai de care mai interesante.

Bateria, cea care decide cat de mult o vei folosi

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba despre o tableta este reprezentat de baterie. Evident, cu cat este mai puternica, cu atat mai bine. O baterie de tableta trebuie sa tina minim 4 ore, pentru a oferi un timp generos de folosire, motiv pentru care trebuie sa cauti bine, deoarece sunt tablete care tin de la 2 ore, la mai mult de 10 ore.

Marimea ecranului, direct proportionala cu calitatea imaginii

Daca esti o persoana deosebit de mobila poti sa cauti o tableta clasica, de 7 inch. Experienta pe care o ofera este standard, insa te poti bucura de toate functiile unei tablete. Daca in schimb vrei ceva mai mult de la tableta, cauta una cu ecran mare. Te vei putea bucura de imagini de cea mai buna calitate si in ciuda faptului ca este mai mare, te vei putea bucura de mobilitate.
Abia dupa ce te-ai decis asupra acestor aspecte, este timpul sa tii cont de pret. Evident, este si el important, asadar uita-te pe lista tabletelor preferate si alege-o pe cea mai ieftina.