2012+1 - La Multi Ani

Iata-ne asadar in noul an, un an cu un numar care pentru romani este, cica, ghinionist, ramane de vazut. Cert este ca primele luni ale acestui an vor fi foarte slabe din punct de vedere economic, nu vreau sa va sperii inca de la inceputul anului dar asa va fi, mereu a fost asa. Am cheltuit in luna decembrie o gramada de bani, iar acum cu siguranta ne va fi greu sa ne punem pe picioare si sa ne indreptam catre un portofel cat de cat decent pentru a ne permite diferite lucruri utile sau mai putin utile.

Am trecut in cele din urma si de sfarsitul lumii si alte porcarii prezise de prostanaci. Anul 2013, sau 2012+1 cum se tot zice mai nou, va fi, cu siguranta unul nebun, din toate punctele de vedere. Tehnologia va evolua foarte mult, ca si anul trecut spre exemplu. Si sa mai dau un exemplu, haideti sa luam telefoanele, daca in urma cu mai bine de 10-15 ani nu vedeam decat telefoane fixe, cu fir, putin mai tarziu, peste 5-7 ani vedem telefoane mobile fara fir, nimic nou, nimic neobisnuit, era de asteptat, insa in ultimii ani, sau peste alti 5 ani, sa continui in acelasi ritm, vedem telefoane fara butoane, telefoane cu touch screen, deci, ce va urma oare in anul 2013? Ramane de vazut.

Prin urmare, va doresc tuturor un la multi ani si un an nou cu cat mai multe realizari si impliniri in viata! La multi ani 2013!